Počet záznamů: 1  

Jak zvýšit efektivitu nanofiltrace v organických rozpouštědlech: ladění vlastností celulózových membrán pomocí polarity rozpouštědla

  1. SYS0565265
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122151018.7
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20220816d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze
    200
    1-
    $a Jak zvýšit efektivitu nanofiltrace v organických rozpouštědlech: ladění vlastností celulózových membrán pomocí polarity rozpouštědla
    541
      
    $a How to improve nanofiltration efficiency in organic solvents: tuning the properties of cellulose membranes using solvent polarity $z eng
    610
      
    $a organic solvents
    610
      
    $a membrane separation
    610
      
    $a dendrimers
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0108029 $a Krupková $b Alena $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $z K $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103328 $a Petričkovič $b Roman $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103286 $a Karban $b Jindřich $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0238707 $a Strašák $b Tomáš $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.