Počet záznamů: 1  

Effect of hybrid TiO2 nanoparticles with controlled morphology on rheological properties of poly(styrene-co-acrylonitrile) nanocomposites

  1. SYS0561737
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122150820.0
    014
      
    $a 85139036498 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000867873400006 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.mtchem.2022.101189 $2 DOI
    100
      
    $a 20221003d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Effect of hybrid TiO2 nanoparticles with controlled morphology on rheological properties of poly(styrene-co-acrylonitrile) nanocomposites
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0544450 $1 011 $a 2468-5194 $e 2468-5194 $1 200 1 $a Materials Today Chemistry $v Roč. 26, December (2022) $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a molecular brushes
    610
      
    $a unimolecular templates
    610
      
    $a hybrid titania nanoparticles
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0431186 $a Jerczynski $b K. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0354677 $a Lipinska $b M. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0431185 $a Raj $b W. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103186 $a Šlouf $b Miroslav $p UMCH-V $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0437187 $a Halagan $b K. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0437188 $a Kozanecki $b M. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0437189 $a Grobelny $b J. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0087689 $a Matyjaszewski $b K. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0397659 $a Pietrasik $b J. $y PL $4 070 $z K
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468519422004189?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.