Počet záznamů: 1  

The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars

  1. SYS0561307
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230859.3
    014
      
    $a 85128709638 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000787055900001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.3390/molecules27082410 $2 DOI
    100
      
    $a 20220919d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a CH
    200
    1-
    $a The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars
    215
      
    $a 20 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254413 $1 011 $e 1420-3049 $1 200 1 $a Molecules $v Roč. 27, č. 8 (2022) $1 205 $a ONLINE $1 210 $c MDPI
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a anthocyanin
    610
      
    $a antioxidant capacity
    610
      
    $a aubergine
    610
      
    $a diabetes
    610
      
    $a fruit
    610
      
    $a phenolic acid
    610
      
    $a Solanum melongena
    610
      
    $a α-amylase
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0329867 $a Colak $b N. $y TR $q Karadeniz Technical University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0436504 $a Kurt-Celebi $b A. $y TR $q Karadeniz Technical University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359387 $a Grúz $b J. $y CZ $q Univerzita Palackého v Olomouci
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105002 $a Strnad $b Miroslav $p UEB-Q $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0228179 $a Hayirlioglu-Ayaz $b S. $y TR $q Karadeniz Technical University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0436505 $a Choung $b M. G. $y KR $q Kangwon National University
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0436506 $a Esatbeyoglu $b T. $y DE $z K $q Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0078267 $a Ayaz $b F. A. $y TR $z K $q Karadeniz Technical University
    856
      
    $u https://doi.org/10.3390/molecules27082410 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.