Počet záznamů: 1
The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars
SYS 0561307 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103230859.3 014 $a 85128709638 $2 SCOPUS 014 $a 000787055900001 $2 WOS 017 70
$a 10.3390/molecules27082410 $2 DOI 100 $a 20220919d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a CH 200 1-
$a The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars 215 $a 20 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0254413 $1 011 $e 1420-3049 $1 200 1 $a Molecules $v Roč. 27, č. 8 (2022) $1 205 $a ONLINE $1 210 $c MDPI 608 $a Article 610 $a anthocyanin 610 $a antioxidant capacity 610 $a aubergine 610 $a diabetes 610 $a fruit 610 $a phenolic acid 610 $a Solanum melongena 610 $a α-amylase 700 -1
$3 cav_un_auth*0329867 $a Colak $b N. $y TR $q Karadeniz Technical University 701 -1
$3 cav_un_auth*0436504 $a Kurt-Celebi $b A. $y TR $q Karadeniz Technical University 701 -1
$3 cav_un_auth*0359387 $a Grúz $b J. $y CZ $q Univerzita Palackého v Olomouci 701 -1
$3 cav_un_auth*0105002 $a Strnad $b Miroslav $p UEB-Q $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0228179 $a Hayirlioglu-Ayaz $b S. $y TR $q Karadeniz Technical University 701 -1
$3 cav_un_auth*0436505 $a Choung $b M. G. $y KR $q Kangwon National University 701 -1
$3 cav_un_auth*0436506 $a Esatbeyoglu $b T. $y DE $z K $q Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover 701 -1
$3 cav_un_auth*0078267 $a Ayaz $b F. A. $y TR $z K $q Karadeniz Technical University 856 $u https://doi.org/10.3390/molecules27082410 $9 RIV
Počet záznamů: 1