Počet záznamů: 1  

Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku

  1. SYS0556910
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122150524.0
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20220428d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
    210
      
    $a Praha $c Mendelova univerzita v Brně $d 2021
    215
      
    $a 60 s. $c P
    225
      
    $v Z-1632/21
    300
      
    $a hospodářská smlouva 6/21
    541
      
    $a Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness $z eng
    610
      
    $a chocolate
    610
      
    $a pulse attenuation
    610
      
    $a split Hopkinson pressure bar
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0347881 $a Buchar $b Jaroslav $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $z K $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0266763 $a Kober $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.