Počet záznamů: 1
Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
SYS 0556910 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20231122150524.0 017 $2 DOI 100 $a 20220428d m y slo 03 ba 101 $a cze $d cze 102 $a CZ 200 1-
$a Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku 210 $a Praha $c Mendelova univerzita v Brně $d 2021 215 $a 60 s. $c P 225 $v Z-1632/21 300 $a hospodářská smlouva 6/21 541 $a Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness $z eng 610 $a chocolate 610 $a pulse attenuation 610 $a split Hopkinson pressure bar 700 -1
$3 cav_un_auth*0347881 $a Buchar $b Jaroslav $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $z K $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0266763 $a Kober $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1