Počet záznamů: 1  

Frakce hydrolyzátů s optimalizovaným obsahem osových proteinů TN01000048/01-V012

  1. SYS0547126
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122150030.7
    100
      
    $a 20211025d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Frakce hydrolyzátů s optimalizovaným obsahem osových proteinů TN01000048/01-V012
    210
      
    $d 2021
    541
      
    $a Fraction of hydrolysates with optimized content of axial proteins TN01000048/01-V012 $z eng
    610
      
    $a hydrolyzate
    610
      
    $a axial proteins
    610
      
    $a animal waste
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0204685 $a Rousková $b Milena $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103373 $a Šabata $b Stanislav $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103420 $a Hanika $b Jiří $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0414123 $a Jandejsek $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342206 $a Fulín $b T. $y CZ $4 070
    856
      
    $u http://hdl.handle.net/11104/0323464 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.