Počet záznamů: 1  

Time lapse synchrotron IR chemical imaging for observing the acclimation of a single algal cell to CO2 treatment

  1. SYS0546810
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230214.1
    014
      
    $a 85108678383 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 34168226 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000670729700023 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1038/s41598-021-92657-3 $2 DOI
    100
      
    $a 20211019d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Time lapse synchrotron IR chemical imaging for observing the acclimation of a single algal cell to CO2 treatment
    215
      
    $a 10 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0386594 $1 011 $a 2045-2322 $e 2045-2322 $1 200 1 $a Scientific Reports $v Roč. 11, č. 1 (2021) $1 210 $c Nature Publishing Group
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a transform infrared-spectroscopy
    610
      
    $a carbon allocation
    610
      
    $a marine diatom
    610
      
    $a fringes
    610
      
    $a phytoplankton
    610
      
    $a elimination
    610
      
    $a microscopy
    610
      
    $a spectra
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0415590 $a Azarfar $b G. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0415591 $a Aboualizadeh $b E. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0364553 $a Ratti $b S. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0364552 $a Olivieri $b C. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0313906 $a Norici $b A. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0415592 $a Nasse $b M. J. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0300306 $a Giordano $b Mario $p MBU-M $i 131 - Laboratoř fotosyntézy $j 131 - Laboratory of Photosynthesis $y IT $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0415593 $a Hirschmugl $b C. J. $y US $4 070
    856
      
    $u https://www.nature.com/articles/s41598-021-92657-3 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.