Počet záznamů: 1
European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet
SYS 0545905 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103230157.2 014 $a 85103652080 $2 SCOPUS 014 $a 000653053500007 $2 WOS 017 70
$a 10.1016/j.foodchem.2021.129637 $2 DOI 100 $a 20210927d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a NL 200 1-
$a European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet 215 $a 12 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 356, SEP 15 (2021) $1 210 $c Elsevier 608 $a Article 610 $a Antioxidant capacity 610 $a Carotenoids 610 $a Ferns 610 $a Lutein 610 $a Monilophytes 610 $a Nutrition 610 $a Phenols 700 -1
$3 cav_un_auth*0285163 $a Langhansová $b Lenka $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0412229 $a Pumprová $b Karolína $p UEB-Q $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0104906 $a Haisel $b Daniel $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0223007 $a Ekrt $b L. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0414395 $a Pavičić $b Antonio $p UEB-Q $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0414396 $a Zajíčková $b M. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0077772 $a Vaněk $b Tomáš $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0227580 $a Dvořáková $b Marcela $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $z K $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 856 $u http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637 $9 RIV
Počet záznamů: 1