Počet záznamů: 1  

European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet

  1. SYS0545905
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230157.2
    014
      
    $a 85103652080 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000653053500007 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.foodchem.2021.129637 $2 DOI
    100
      
    $a 20210927d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 356, SEP 15 (2021) $1 210 $c Elsevier
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a Antioxidant capacity
    610
      
    $a Carotenoids
    610
      
    $a Ferns
    610
      
    $a Lutein
    610
      
    $a Monilophytes
    610
      
    $a Nutrition
    610
      
    $a Phenols
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0285163 $a Langhansová $b Lenka $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0412229 $a Pumprová $b Karolína $p UEB-Q $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104906 $a Haisel $b Daniel $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0223007 $a Ekrt $b L. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0414395 $a Pavičić $b Antonio $p UEB-Q $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0414396 $a Zajíčková $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0077772 $a Vaněk $b Tomáš $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0227580 $a Dvořáková $b Marcela $p UEB-Q $i Laboratoř biotechnologie rostlin $j Laboratory of Plant Biotechnologies $z K $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.