Počet záznamů: 1  

Ozonation and coagulation of non-proteinaceous algal organic matter

  1. SYS0542420
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103225810.2
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20210517d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a LV
    200
    1-
    $a Ozonation and coagulation of non-proteinaceous algal organic matter
    215
      
    $a 2 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0542419 $1 010 $a 978-9934-22-618-2 $1 200 1 $a Book of abstracts. Water research and innovations in digital era $v S. 94-95 $1 210 $a Riga $c Riga Technical Universtiy $d 2021 $1 702 1 $a Feierabend, $b M. $4 340 $1 702 1 $a Juhna $b T. $4 340 $1 702 1 $a Dejus $b S. $4 340
    610
      
    $a algal organic matter
    610
      
    $a alum coagulation
    610
      
    $a ozonation
    610
      
    $a drinking water treatment
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0395130 $a Prokopová $b Michaela $p UH-J $i Oddělení vodních zdrojů $j Department of Water Resources $k VZ $l WR $y CZ $4 070 $z K $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0318767 $a Novotná $b Kateřina $p UH-J $i Oddělení vodních zdrojů $j Department of Water Resources $k VZ $l WR $w Water Resources $y CZ $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0052453 $a Pivokonská $b Lenka $p UH-J $i Oddělení vodních zdrojů $j Department of Water Resources $k VZ $l WR $w Water Resources $y CZ $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101515 $a Pivokonský $b Martin $p UH-J $i Oddělení vodních zdrojů $j Department of Water Resources $k VZ $l WR $w Water Resources $y CZ $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://ebooks.rtu.lv/product/12th-eastern-european-young-water-professionals-conference-water-research-innovations-digital-era-book-abstracts/?lang=en
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.