Počet záznamů: 1  

Structure and properties of nano- and polycrystalline Mn-doped CuCr.sub.2./sub.Se.sub.4./sub. obtained by ceramic method and high-energy ball milling

  1. SYS0541669
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103225704.2
    014
      
    $a 85098592475 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000619678700006 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.materresbull.2020.111174 $2 DOI
    100
      
    $a 20210413d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Structure and properties of nano- and polycrystalline Mn-doped CuCr2Se4 obtained by ceramic method and high-energy ball milling
    215
      
    $a 13 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257220 $1 011 $a 0025-5408 $e 1873-4227 $1 200 1 $a Materials Research Bulletin $v Roč. 137, May (2021) $1 210 $c Elsevier
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a inorganic compounds
    610
      
    $a magnetic properties
    610
      
    $a XRD
    610
      
    $a DSC/TG and XPS
    610
      
    $a photoelectron spectroscopy
    610
      
    $a electronic structure
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0399672 $a Jendrzejewska $b I. $y PL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0100290 $a Knížek $b Karel $p FZU-D $i Magnetika a supravodiče $j Magnetics and Superconductors $T Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408099 $a Kubacki $b J. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408100 $a Goraus $b J. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408101 $a Goryczka $b T. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408102 $a Pietrasik $b E. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408103 $a Barsova $b Z. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0349117 $a Jampílek $b J. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0408104 $a Witkowska-Kita $b B. $y PL $4 070
    856
      
    $u https://doi.org/10.1016/j.materresbull.2020.111174 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.