Počet záznamů: 1  

Separation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry

  1. SYS0540699
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103225543.7
    014
      
    $a 85096475930 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000604226500012 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.chroma.2020.461708 $2 DOI
    100
      
    $a 20210305d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Separation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry
    215
      
    $a 10 s.
    300
      
    $a ukončený grant LO1509
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256916 $1 011 $a 0021-9673 $e 1873-3778 $1 200 1 $a Journal of Chromatography A $v Roč. 1635, JAN 4 (2021) $1 210 $c Elsevier
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a Gram-positive bacteria
    610
      
    $a enzymatic hydrolysis
    610
      
    $a rp-hplc/ms-esi+
    610
      
    $a branched fatty acids
    610
      
    $a phosphatidylglycerols
    610
      
    $a diacylglycerols
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0229360 $a Palyzová $b Andrea $p MBU-M $i 113 - Laboratoř charakterizace molekulární struktury $j 113 - Laboratory of  Molecular Structure Characterization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104731 $a Řezanka $b Tomáš $p MBU-M $i 112 - Laboratoř genetiky a metabolismu hub $j 112 - Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $z K $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0021967320309821?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.