Počet záznamů: 1  

Kinetics of pozzolanic reaction and carbonation in ceramic - lime system: thermogravimetry and solid-state NMR spectroscopy study

  1. SYS0532476
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103224438.8
    014
      
    $a 85091851563 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000588052000175 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.jobe.2020.101729 $2 DOI
    100
      
    $a 20200929d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Kinetics of pozzolanic reaction and carbonation in ceramic - lime system: thermogravimetry and solid-state NMR spectroscopy study
    215
      
    $a 11 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0520009 $1 011 $a 2352-7102 $e 2352-7102 $1 200 1 $a Journal of Building Engineering $v Roč. 32, November (2020), s. 1-11 $1 205 $a ONLINE $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a hydration
    610
      
    $a kinetics
    610
      
    $a carbonation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0021697 $a Keppert $b M. $y CZ $4 070 $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0242480 $a Kobera $b Libor $p UMCH-V $i Struktura a dynamika makromolekul $j Structure and Dynamics of Macromolecules $k STRUCTURE $l STRUCTURE $w Structure and dynamics of macromolecules $y CZ $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342722 $a Scheinherrová $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0077544 $a Doleželová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102998 $a Brus $b Jiří $p UMCH-V $i Struktura a dynamika makromolekul $j Structure and Dynamics of Macromolecules $k STRUCTURE $l STRUCTURE $w Structure and dynamics of macromolecules $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016778 $a Černý $b R. $y CZ $4 070
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352710220333623?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.