Počet záznamů: 1  

Polystyrene and Poly(ethylene glycol)-b-Poly(epsilon-caprolactone) Nanoparticles with Porphyrins: Structure, Size, and Photooxidation Properties

  1. SYS0532310
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103224424.3
    014
      
    $a 85077697578 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000507721200034 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1021/acs.langmuir.9b03468 $2 DOI
    100
      
    $a 20200921d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Polystyrene and Poly(ethylene glycol)-b-Poly(epsilon-caprolactone) Nanoparticles with Porphyrins: Structure, Size, and Photooxidation Properties
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257183 $1 011 $a 0743-7463 $1 200 1 $a Langmuir $v Roč. 36, č. 1 (2020), s. 302-310 $1 210 $c American Chemical Society
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a singlet oxygen
    610
      
    $a photodynamic therapy
    610
      
    $a polymeric nanoparticles
    610
      
    $a nanofiber materials
    610
      
    $a protein corona
    610
      
    $a temperature
    610
      
    $a photosensitizers
    610
      
    $a delivery
    610
      
    $a nanofabrics
    610
      
    $a particles
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0102852 $a Kubát $b Pavel $p UFCH-W $i Odd. spektroskopie $j Dept. of Spectroscopy $4 070 $z K $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0291368 $a Henke $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0395058 $a Raya $b R.K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016058 $a Štěpánek $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102698 $a Mosinger $b Jiří $p UACH-T $i Oddělení materiálové chemie $j Department of Materials Chemistry $y CZ $4 070 $z K $T Ústav anorganické chemie AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://hdl.handle.net/11104/0310832 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.