Počet záznamů: 1  

Survival and long-term infectivity of arbuscular mycorrhizal fungi in peatbased substrates stored under different temperature regimes

  1. SYS0509699
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103222726.4
    014
      
    $a 85064576334 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000466929200012 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.apsoil.2019.04.020 $2 DOI
    100
      
    $a 20191021d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Survival and long-term infectivity of arbuscular mycorrhizal fungi in peatbased substrates stored under different temperature regimes
    215
      
    $a 10 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256170 $1 011 $a 0929-1393 $e 1873-0272 $1 200 1 $a Applied Soil Ecology $v Roč. 140, AUG 2019 (2019), s. 98-107 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a arbuscular mycorrhizal fungi
    610
      
    $a storage in peat-based substrates
    610
      
    $a temperature regimes
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0233578 $a Püschel $b David $p BU-J $i Oddělení mykorhizních symbióz a optická laboratoř $j Department od Mycorrhizal Symbioses and Optics Laboratory $w Department of Mycorrhizal Symbioses $y CZ $z K $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0339337 $a Kolaříková $b Zuzana $p BU-J $i Oddělení mykorhizních symbióz a optická laboratoř $j Department od Mycorrhizal Symbioses and Optics Laboratory $w Department of Mycorrhizal Symbioses $y CZ $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019590 $a Šmilauer $b P. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105823 $a Rydlová $b Jana $p BU-J $i Oddělení mykorhizních symbióz a optická laboratoř $j Department od Mycorrhizal Symbioses and Optics Laboratory $w Department of Mycorrhizal Symbioses $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $u http://hdl.handle.net/11104/0301566
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.