Počet záznamů: 1  

Rheological characterization of starch-based biodegradable polymer blends

  1. SYS0506015
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103222210.1
    014
      
    $a 85067099619 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000479303100020 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1063/1.5109511 $2 DOI
    100
      
    $a 20190701d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Rheological characterization of starch-based biodegradable polymer blends
    215
      
    $a 8 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0506001 $1 010 $a 978-0-7354-1839-4 $1 011 $a 0094-243X $1 200 1 $a AIP Conference Proceedings. Volume 2107, Issue 1 $v S. 1-8 $1 210 $a Melville $c American Institute of Physics $d 2019 $1 702 1 $a Zatloukal $b M. $4 340 $1 702 1 $4 340 $a Musil $b J.
    610
      
    $a rheological properties
    610
      
    $a morphology
    610
      
    $a starch blends
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103122 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $a Nevoralová $b Martina $p UMCH-V $z K $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0376544 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $a Ujčić $b Aleksanda $p UMCH-V $y PL $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0361845 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $4 070 $a Vakkipurath Kodakkadan $b Yadu Nath $p UMCH-V $y NP $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0107651 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $a Starý $b Zdeněk $p UMCH-V $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.