Počet záznamů: 1  

Polyhedral oligomeric silsesquioxane-supported ionic liquid for designing nanostructured hybrid organic-inorganic networks

  1. SYS0503104
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103221818.1
    014
      
    $a 85062428703 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000467668800037 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.eurpolymj.2019.03.005 $2 DOI
    100
      
    $a 20190318d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Polyhedral oligomeric silsesquioxane-supported ionic liquid for designing nanostructured hybrid organic-inorganic networks
    215
      
    $a 6 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256582 $1 011 $a 0014-3057 $e 1873-1945 $1 200 1 $a European Polymer Journal $v Roč. 114, May (2019), s. 332-337 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a ionic liquid
    610
      
    $a polyhedral oligomeric silsesquioxane (POSS)
    610
      
    $a nanostructured network
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0373720 $4 070 $a Chabane $b H. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0306237 $4 070 $a Livi $b S. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108142 $4 070 $a Beneš $b Hynek $p UMCH-V $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0373722 $4 070 $a Ladaviere $b C. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0304217 $4 070 $a Ecorchard $b Petra $p UACH-T $i Centrum instrumentálních technik $j Centre of Instrumental Techniques $k CIT $l CIT $w Department of Materials Chemistry $T Ústav anorganické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342698 $4 070 $a Duchet-Rumeau $b J. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0087209 $4 070 $a Gérard $b J. F. $y FR $z K
    856
      
    $9 RIV $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0014305719302514?via%3Dihub
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.