Počet záznamů: 1  

Optimalization of evaluation of initiation of temperature ageing processes of selected cable isolation

  1. SYS0499177
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103221248.3
    010
      
    $a 978-80-87294-84-0
    014
      
    $a 85059439915 $2 SCOPUS
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20190105d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Optimalization of evaluation of initiation of temperature ageing processes of selected cable isolation $i Modern Trends in Surface Engineering
    205
      
    $a 1
    210
      
    $a Ostrava $c TANGER Ltd. $d 2018
    215
      
    $a 7 s. $c C
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0496986 $1 010 $a 978-80-87294-84-0 $1 200 1 $a METAL 2018. 27th International conference on metallurgy and materials. Conference proceedings $v S. 1003-1009 $1 210 $a Ostrava $c Tanger $d 2018
    610
      
    $a nanoindentation
    610
      
    $a scratch indentation
    610
      
    $a cable isolation
    610
      
    $a temperature ageing
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0369832 $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $4 070 $9 30 $a Štěpánová $b Lucie $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0318274 $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $4 070 $9 30 $a Štěpánek $b Ivo $p UT-L $y CZ $z K $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0369830 $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $4 070 $9 30 $a Mertová $b Andrea $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0369831 $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $4 070 $9 10 $a Šimečková $b Lucie $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.