Počet záznamů: 1  

Structure investigation of hydrogels using a cryo-SEM

  1. SYS0494362
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103220622.2
    014
      
    $a 000450591400008 $2 WOS
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20181011d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Structure investigation of hydrogels using a cryo-SEM
    215
      
    $a 3 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0494358 $1 010 $a 978-80-87441-23-7 $1 200 1 $a Recent Trends in Charged Particle Optics and Surface Physics Instrumentation. Proceedings of the 16th International Seminar $v S. 26-28 $1 210 $a Brno $c Institute of Scientific Instruments The Czech Academy of Sciences $d 2018
    610
      
    $a hydrogel
    610
      
    $a cryo-SEM
    610
      
    $a raman spectroscopy
    610
      
    $a high pressure freezing
    610
      
    $a freeze-etching
    610
      
    $a hyaluronic acid
    610
      
    $a agarose
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0365304 $a Adámková $b Kateřina $i D1: Elektronová mikroskopie $j D1: Electron Microscopy $p UPT-D $w Electron Microscopy $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0310894 $a Hrubanová $b Kamila $i D1: Elektronová mikroskopie $j D1: Electron Microscopy $p UPT-D $w Electron Microscopy $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0266451 $a Samek $b Ota $i D5: Mikrofotonika $j D5: Microphotonics $p UPT-D $w Microphotonics $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0365305 $a Trudičová $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0289410 $a Sedláček $b P. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0286053 $a Krzyžánek $b Vladislav $i D1: Elektronová mikroskopie $j D1: Electron Microscopy $p UPT-D $w Electron Microscopy $z K $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.