Počet záznamů: 1  

Kiril Christov - pevec neudovletvoren, no neizpadašt v otčajanie... Kăm văprosa za rannata recepcija na tvorčestvoto mu v Čechija (do 1918 g.)

  1. SYS0489182
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240111141000.0
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20180426d m y slo 03 ba
    101
      
    $a bul $d eng
    102
      
    $a BG
    200
    1-
    $a Kiril Christov - pevec neudovletvoren, no neizpadašt v otčajanie... Kăm văprosa za rannata recepcija na tvorčestvoto mu v Čechija (do 1918 g.)
    215
      
    $a 37 s. $c E
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0489181 $1 011 $a 1314-9067 $1 200 1 $a Dzjalo. E-spisanie v oblastta na chumanitaristikata za bălgarsitični izsledvanija v perioda 10-21 vek $v Roč. 5, č. 10 (2017) $1 210 $c Bulgarska Akademiya na Naukite
    541
      
    $a Kiril Khristov – A Bard Unsatisfied, Yet Never Desperate... On the Early Reception of his Literary Work in Bohemia (up to 1918) $z eng
    610
      
    $a Khristov, Kiril
    610
      
    $a Prague
    610
      
    $a artistic translation
    610
      
    $a literary reception
    610
      
    $a Czech-Bulgarian cultural relations
    610
      
    $a Bulgarian opera
    610
      
    $a literary adaptation of folklore
    610
      
    $a eroticism
    610
      
    $a Šak, Vladislav
    610
      
    $a Tichý, František Rut = Broman, Zdeněk
    610
      
    $a Macháň, Karel
    610
      
    $a Páta, Josef
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0106415 $i Oddělení dějin slavistiky a slovanských literatur $j Department of the History of Slavonic Studies and of Slavonic Literatures $w Department of the History of Slavonic Studies and of Slavic Literatures $4 070 $a Černý $b Marcel $p SLU-S $y CZ $T Slovanský ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $q textový soubor $u http://www.abcdar.com/magazine/X/%C4%8Cern%C3%BD_1314-9067_X.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.