Počet záznamů: 1
Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels
SYS 0486613 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103215611.6 014 $a 28507006 $2 PUBMED 014 $a 000402588200002 $2 WOS 017 70
$a 10.3945/an.116.014472 $2 DOI 100 $a 20180213d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a US 200 1-
$a Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels 215 $a 3 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0393817 $1 011 $a 2161-8313 $e 2156-5376 $1 200 1 $a Advances in Nutrition $v Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411 608 $a Article 610 $a united-states 610 $a double-blind 610 $a oats 610 $a diet 610 $a complications 610 $a prevalence 610 $a children 700 -1
$3 cav_un_auth*0344464 $a Makovický $b Peter $i Oddělení transgenních modelů nemocí $j Laboratory of Transgenic Models of Diseases $k 18 $l 18 $p UMG-J $w Laboratory of Transgenic Models of Diseases $T Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0300645 $a Makovický $b P. $y SK 701 -1
$3 cav_un_auth*0358206 $4 070 $a Lupan $b L. $y RO 701 -1
$3 cav_un_auth*0294182 $a Samasca $b G. $y RO 701 -1
$3 cav_un_auth*0358207 $4 070 $a Sur $b G. $y RO 701 -1
$3 cav_un_auth*0358208 $4 070 $a Freeman $b H.J. $y CA
Počet záznamů: 1