Počet záznamů: 1  

Assessment of cyanoprokaryote blooms and of cyanotoxins in Bulgaria in a 15-years period (2000-2015)

  1. SYS0480751
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103214847.6
    017
      
    $a 10.4081/aiol.2017.6320 $2 DOI
    100
      
    $a 20171102d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a IT
    200
    1-
    $a Assessment of cyanoprokaryote blooms and of cyanotoxins in Bulgaria in a 15-years period (2000-2015)
    215
      
    $a 22 s.
    300
      
    $a nani na WOS, neni na SCOPUS
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0478926 $1 011 $a 1947-573X $1 200 1 $a Advances in Oceanography and Limnology $v Roč. 8, č. 1 (2017), s. 131-152
    610
      
    $a microcystins
    610
      
    $a cyanobacteria
    610
      
    $a Bulgaria
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0355062 $a Stoyneva-Gärtner $b M. $y BG
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355063 $a Descy $b J.-P. $y BE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355064 $a Latli $b A. $y BE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355065 $a Uzunov $b B. A. $y BG
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355066 $a Pavlova $b V. T. $y BG
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0235065 $a Bratanova $b Z. $y BG
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108442 $a Babica $b Pavel $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $w Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105783 $a Maršálek $b Blahoslav $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $w Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355067 $a Meriluoto $b J. $y FI
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0355068 $a Spoof $b L. $y FI
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.