Počet záznamů: 1  

Metodika pro výpočty ventilačních ztrát a tepelného zatížení boku zubu

  1. SYS0472324
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103213751.8
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20170309d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Metodika pro výpočty ventilačních ztrát a tepelného zatížení boku zubu $h Z-1547/15
    210
      
    $a Praha $c Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. $d 2015
    215
      
    $a 26 s. $c P
    300
      
    $a Počet obrázků: 21
    541
      
    $a Methodology for evaluation of the gear windage loss and thermal load of a tooth $z eng
    610
      
    $a windage power loss of a gear wheel
    610
      
    $a oil mist thermophysical properties
    610
      
    $a logarithmic velocity profile
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0219901 $i D 1 - Dynamika tekutin $j D 1 - Fluid Dynamics $w D1 – Fluid Dynamics $4 070 $a Bauer $b Petr $p UT-L $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0255310 $i D 2 - Termodynamika $j D 2 - Thermodynamics $w D2 – Thermodynamics $4 070 $a Bartoš $b Ondřej $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101885 $i D 2 - Termodynamika $j D 2 - Thermodynamics $w D2 – Thermodynamics $4 070 $a Hrubý $b Jan $p UT-L $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0219257 $a Kordík $b Jozef $i D 2 - Termodynamika $j D 2 - Thermodynamics $p UT-L $w D2 – Thermodynamics $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0344025 $a Krátký $b Tomáš $i D 2 - Termodynamika $j D 2 - Thermodynamics $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0344026 $i D 2 - Termodynamika $j D 2 - Thermodynamics $w D2 – Thermodynamics $4 070 $a Sedlář $b Milan $p UT-L $y CZ $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.