Počet záznamů: 1  

Characterization of the Embryogenic Tissue of the Norway Spruce Including a Transition Layer between the Tissue and the Culture Medium by Magnetic Resonance Imaging

  1. SYS0471601
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103213657.2
    014
      
    $a 85014545354 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000395820200003 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1515/msr-2017-0003 $2 DOI
    100
      
    $a 20170227d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Characterization of the Embryogenic Tissue of the Norway Spruce Including a Transition Layer between the Tissue and the Culture Medium by Magnetic Resonance Imaging
    215
      
    $a 8 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0294890 $1 011 $a 1335-8871 $e 1335-8871 $1 200 1 $a Measurement Science Review $v Roč. 17, č. 1 (2017), s. 19-26 $1 210 $c Sciendo
    610
      
    $a Norway spruce
    610
      
    $a ESEs
    610
      
    $a mucilage
    610
      
    $a transition layer
    610
      
    $a MRI relaxometry
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0276755 $a Kořínek $b Radim $i D3: Magnetická rezonance a Kryogenika $j D3: Magnetic Resonance and Cryogenics $p UPT-D $w Magnetic Resonance and Cryogenics $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0236760 $a Mikulka $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0286031 $a Hřib $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0305693 $a Hudec $b Jiří $i D1: Elektronová mikroskopie $j D1: Electron Microscopy $p UPT-D $w Electron Microscopy $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016884 $a Havel $b L. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101532 $a Bartušek $b Karel $i D3: Magnetická rezonance a Kryogenika $j D3: Magnetic Resonance and Cryogenics $p UPT-D $w Magnetic Resonance and Cryogenics $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.