Počet záznamů: 1  

The influence of processing temperature and the starch content on the microstructure and mechanical properties of SiOC foams

  1. SYS0450445
    LBL
      
    02983^^^^^2200421^^^450
    005
      
    20240103211204.8
    100
      
    $a 20160310d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a The influence of processing temperature and the starch content on the microstructure and mechanical properties of SiOC foams
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0448441 $1 010 $a 978-80-87434-07-9 $1 200 1 $a Book of Abstracts. 17th International Conference on the Strength of Materials (ICSMA-17) $v S. 301 $1 210 $a Brno $c Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i. $d 2015 $1 702 1 $a Dlouhý $b A. $4 340 $1 702 1 $a Kunz $b L. $4 340
    610
    0-
    $a SiOC glass
    610
    0-
    $a Foams
    610
    0-
    $a mechanical properties
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0287097 $a Halasová $b Martina $i Křehký lom $j Brittle fracture $p UFM-A $w Brittle Fracture Group $4 070 $T Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102411 $a Černý $b Martin $i Odd. kompozitních a uhlíkových materiálů $j Department of Composites and Carbon Material $p USMH-B $w Department of Composites and Carbon Materials $4 070 $T Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101246 $a Chlup $b Zdeněk $i Křehký lom $j Brittle fracture $p UFM-A $w Brittle Fracture Group $4 070 $T Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103176 $a Strachota $b Adam $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $p UMCH-V $w Polymer materials $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101253 $a Dlouhý $b Ivo $i Křehký lom $j Brittle fracture $p UFM-A $w Brittle Fracture Group $4 070 $T Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.