Počet záznamů: 1  

The Phenomenon of Czech Beer: a review

  1. SYS0433293
    LBL
      
    01873^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103204826.9
    014
      
    $a 000341061500001 $2 WOS
    017
    70
    $2 DOI
    100
      
    $a 20141020d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a The Phenomenon of Czech Beer: a review
    215
      
    $a 11 s.
    300
      
    $a DOI nezjištěno
    300
      
    $a RO1012
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 32, č. 4 (2014), s. 309-319 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences
    610
    0-
    $a Czech beer
    610
    0-
    $a chemical profile
    610
    0-
    $a sensorial profile
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0278203 $a Olšovská $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018232 $a Čejka $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0308125 $a Hönigová $b V. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.