Počet záznamů: 1
The Phenomenon of Czech Beer: a review
SYS 0433293 LBL 01873^^^^^2200301^^^450 005 20240103204826.9 014 $a 000341061500001 $2 WOS 017 70
$2 DOI 100 $a 20141020d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a CZ 200 1-
$a The Phenomenon of Czech Beer: a review 215 $a 11 s. 300 $a DOI nezjištěno 300 $a RO1012 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 32, č. 4 (2014), s. 309-319 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences 610 0-
$a Czech beer 610 0-
$a chemical profile 610 0-
$a sensorial profile 700 -1
$3 cav_un_auth*0278203 $a Olšovská $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0018232 $a Čejka $b P. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0308125 $a Hönigová $b V. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1