Počet záznamů: 1  

Adaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae

  1. SYS0411269
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20240103182314.2
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Adaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256713 $1 011 $a 1350-2379 $1 200 1 $a IEE Proceedings. Control Theory and Applications $v Roč. 150, č. 6 (2003), s. 666-672 $1 205 $a do 2007
    610
    1-
    $a linear-quadratic control
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0212853 $a Ignatova $b M. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0213144 $a Patarinska $b T. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0213145 $a Ljubenova $b V. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101072 $a Bůcha $b Jindřich $p UTIA-B $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101070 $a Böhm $b Josef $p UTIA-B $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.