Počet záznamů: 1  

Modified knife-edge method for current density distribution measurements in e-beam writers

  1. SYS0397634
    LBL
      
    02370^^^^^2200421^^^450
    005
      
    20240103203127.0
    014
      
    $a 000320130500054 $2 WOS
    014
      
    $a 84878371877 $2 SCOPUS
    017
    70
    $a 10.1116/1.4802920 $2 DOI
    100
      
    $a 20140227d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Modified knife-edge method for current density distribution measurements in e-beam writers
    215
      
    $a 6 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254104 $1 011 $a 1071-1023 $1 200 1 $a Journal of Vacuum Science & Technology B $v Roč. 31, č. 3 (2013), 031603:1-6 $1 210 $c American Institute of Physics
    610
    0-
    $a electron-beam
    610
    0-
    $a intensity distribution
    610
    0-
    $a aperture
    610
    0-
    $a detector
    610
    0-
    $a profile
    610
    0-
    $a size
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0276061 $a Bok $b Jan $i D1: Elektronová mikroskopie $j D1: Electron Microscopy $p UPT-D $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101578 $a Kolařík $b Vladimír $i D2: Speciální technologie $j D2: New Technologies $p UPT-D $w New Technologies $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101553 $a Horáček $b Miroslav $i D2: Speciální technologie $j D2: New Technologies $p UPT-D $w New Technologies $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0258195 $a Matějka $b Milan $i D2: Speciální technologie $j D2: New Technologies $p UPT-D $w New Technologies $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101592 $a Matějka $b František $i D2: Speciální technologie $j D2: New Technologies $p UPT-D $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.