Počet záznamů: 1  

How a Sphagnum fuscum-dominated bog changed into a calcareous fen: the unique Holocene history of a Slovak spring-fed mire

  1. SYS0381626
    LBL
      
    02407^^^^^2200397^^^450
    005
      
    20240103201326.7
    014
      
    $a 000303058700001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/jqs.1534 $2 DOI
    100
      
    $a 20121017d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a How a Sphagnum fuscum-dominated bog changed into a calcareous fen: the unique Holocene history of a Slovak spring-fed mire
    215
      
    $a 11 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254009 $1 011 $a 0267-8179 $e 1099-1417 $1 200 1 $a Journal of Quaternary Science $v Roč. 27, č. 3 (2012), s. 233-243 $1 210 $c Wiley
    610
    0-
    $a Holocene
    610
    0-
    $a succession
    610
    0-
    $a mire
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0108439 $a Hájková $b Petra $i Oddělení vegetační ekologie $j Department of Vegetation Ecology $p BU-J $w Department of Vegetation Ecology & Laboratory of Paleoecology $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284323 $a Grootjans $b A.B. $y NL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284324 $a Lamentowicz $b M. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0061466 $a Rybníčková $b E. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284328 $a Madaras $b M. $y SK $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0094420 $a Opravilová $b V. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284329 $a Michaelis $b D. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108440 $a Hájek $b Michal $i Oddělení vegetační ekologie $j Department of Vegetation Ecology $p BU-J $w Department of Vegetation Ecology & Laboratory of Paleoecology $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284330 $a Joosten $b H. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284331 $a Wolejko $b L. $y PL $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.