Počet záznamů: 1  

Uptake and incorporation of sialic acid by the tick Ixodes ricinus

  1. SYS0379767
    LBL
      
    02412^^^^^2200433^^^450
    005
      
    20240103201119.7
    014
      
    $a 000308730100013 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1016/j.jinsphys.2012.06.016 $2 DOI
    100
      
    $a 20121107d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Uptake and incorporation of sialic acid by the tick Ixodes ricinus
    215
      
    $a 11 s.
    300
      
    $a MSM6007665801
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256991 $1 011 $a 0022-1910 $e 1879-1611 $1 200 1 $a Journal of Insect Physiology $v Roč. 58, č. 9 (2012), s. 1277-1287 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Tick
    610
    0-
    $a Ixodes ricinus
    610
    0-
    $a Sialic acid
    610
    0-
    $a Basement membrane
    610
    0-
    $a Mass spectrometry
    610
    0-
    $a Electron microscopy
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*1106000 $a Vancová $b Marie $i PAU - Organismální a evoluční parazitologie $j Organismal and Evolutionary Parasitology $p BC-A $w Aquatic Parasitology $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0211940 $a Štěrba $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0282898 $a Dupejová $b Jarmila $i PAU - Klíšťata jako přenašeči nemocí $j Ticks as Disease Vectors $p BC-A $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0282899 $a Simonová $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105972 $a Nebesářová $b Jana $i PAU - Organismální a evoluční parazitologie $j Organismal and Evolutionary Parasitology $p BC-A $w Aquatic Parasitology $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017499 $a Novotný $b M. V. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105934 $a Grubhoffer $b Libor $i PAU - Klíšťata jako přenašeči nemocí $j Ticks as Disease Vectors $p BC-A $w Ticks and Tick-borne Pathogens $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.