Počet záznamů: 1  

Isolation of antimicrobial peptides and proteins from tomato

  1. SYS0359488
    LBL
      
    01297^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103195153.7
    100
      
    $a 20110512d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Isolation of antimicrobial peptides and proteins from tomato
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0359436 $1 010 $a 978-80-86241-36-4 $1 200 1 $a Biologically Active Peptides /12./ $v S. 41-41 $1 210 $a Praha $c Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v.v.i $d 2011 $1 702 1 $a Slaninová $b J. $4 340 $1 702 1 $a Borovičková $b L. $4 340
    610
    0-
    $a antimicrobial peptides
    610
    0-
    $a isolation
    610
    0-
    $a tomato
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0253404 $a Králová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0215892 $a Šanda $b Miloslav $i Hmotnostní spektrometrie $j Mass Spectrometry $k 920/92 $l 920/92 $p UOCHB-X $4 070 $T Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0053713 $a Macková $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103593 $a Macek $b Tomáš $i 9001/9 $j Regulation of Activity of Selected Proteins and Enzymes by Low Molecular Weight Organic Compounds $k 9001/9 $l 9001/9 $p UOCHB-X $z G $4 070 $T Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.