Počet záznamů: 1  

Glycosylation protects proteins against free radicals generated from toxic xenobiotics

  1. SYS0350771
    LBL
      
    01988^^^^^2200397^^^450
    005
      
    20240103194241.0
    014
      
    $a 000282055900012 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1093/toxsci/kfq206 $2 DOI
    100
      
    $a 20110301d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Glycosylation protects proteins against free radicals generated from toxic xenobiotics
    215
      
    $a 16 s.
    300
      
    $a GAP301/10/0356 GA203/09/0812
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0255245 $1 011 $a 1096-6080 $e 1096-0929 $1 200 1 $a Toxicological Sciences $v Roč. 117, č. 2 (2010), s. 359-374 $1 210 $c Oxford University Press
    610
    0-
    $a hrp
    610
    0-
    $a sudan I
    610
    0-
    $a ellipticine
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0048278 $a Martínek $b V. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104747 $a Sklenář $b Jan $i 151 - Laboratoř buněčné a molekulární imunologie $j 151 - Laboratory of Cellular and Molecular Immunology $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0215731 $a Dračínský $b Martin $i NMR spektroskopie $j NMR Spectroscopy $k 910/91 $l 910/91 $p UOCHB-X $w Spectral analytical methods and separations $4 070 $T Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022359 $a Šulc $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104503 $a Hofbauerová $b Kateřina $i 158 $j 158 - Protein architecture $p MBU-M $w Laboratory of Structural Biology and Cell Signalization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016491 $a Bezouška $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0083748 $a Frei $b E. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0021922 $a Stiborová $b M. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.