Počet záznamů: 1  

Biochemical parameters of blood plasma and content of microcystins in tissues of common carp (Cyprinus carpio L.) from hypertrophic pond with cyanobacterial water bloom

  1. SYS0349950
    LBL
      
    01908^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103194148.5
    014
      
    $a 000270900200001 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1111/j.1365-2109.2009.02285.x $2 DOI
    100
      
    $a 20101123d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Biochemical parameters of blood plasma and content of microcystins in tissues of common carp (Cyprinus carpio L.) from hypertrophic pond with cyanobacterial water bloom
    215
      
    $a 11 s.
    300
      
    $a VZ Veter. Brno: MSM6215712402
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252064 $1 011 $a 1355-557X $e 1365-2109 $1 200 1 $a Aquaculture Research $v Roč. 40, č. 15 (2009), s. 1683-1693
    610
    0-
    $a microcystin
    610
    0-
    $a aquaculture
    610
    0-
    $a biochemistry
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0244289 $a Kopp $b Radovan $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $w Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0210112 $a Mareš $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015232 $a Palíková $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019935 $a Navrátil $b S. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0265768 $a Kubíček $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0265754 $a Ziková $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0208249 $a Hlávková $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105674 $a Bláha $b Luděk $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.