Počet záznamů: 1
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
SYS 0349615 LBL 01757^^^^^2200325^^^450 005 20240103194125.6 014 $a 000287278700005 $2 WOS 100 $a 20110310d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a GB 200 1-
$a Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process 215 $a 4 s. 300 $a DOI nezjištěno 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0253819 $1 011 $a 0046-9750 $e 2050-0416 $1 200 1 $a Journal of the Institute of Brewing $v Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250 $1 210 $c Wiley 610 0-
$a barley 610 0-
$a brewing 610 0-
$a glycation 700 -1
$3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0035441 $a Mazanec $b Karel $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0263967 $a Smětalová $b Dagmar $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1