Počet záznamů: 1
Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
SYS 0347214 LBL 01571^^^^^2200349^^^450 005 20240103193840.5 014 $a 000281010300014 $2 WOS 017 $a 10.1016/j.foodchem.2010.05.061 $2 DOI 100 $a 20100920d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a GB 200 1-
$a Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties 215 $a 7 s. 300 $a IF-02-66/2007 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 123, č. 4 (2010), s. 1055-1061 $1 210 $c Elsevier 610 0-
$a anthocyanins 610 0-
$a solid-phase extraction 610 0-
$a berry extracts 700 -1
$3 cav_un_auth*0231384 $a Denev $b P. $y BG $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0103792 $a Číž $b Milan $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0246143 $a Ambrožová $b Gabriela $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0103879 $a Lojek $b Antonín $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0264127 $a Yanakieva $b I. $y BG $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0259991 $a Kratchanova $b M. $y BG $4 070
Počet záznamů: 1