Počet záznamů: 1  

Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties

  1. SYS0347214
    LBL
      
    01571^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103193840.5
    014
      
    $a 000281010300014 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.foodchem.2010.05.061 $2 DOI
    100
      
    $a 20100920d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a IF-02-66/2007
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 123, č. 4 (2010), s. 1055-1061 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a anthocyanins
    610
    0-
    $a solid-phase extraction
    610
    0-
    $a berry extracts
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0231384 $a Denev $b P. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103792 $a Číž $b Milan $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0246143 $a Ambrožová $b Gabriela $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103879 $a Lojek $b Antonín $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0264127 $a Yanakieva $b I. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259991 $a Kratchanova $b M. $y BG $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.