Počet záznamů: 1  

Electromigration techniques – a fast and economical tool for differentiation of similar strains of microorganisms

  1. SYS0345089
    LBL
      
    01629^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103193627.0
    014
      
    $a 000279098000021 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1039/c0an00083c $2 DOI
    100
      
    $a 20100713d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Electromigration techniques – a fast and economical tool for differentiation of similar strains of microorganisms
    215
      
    $a 9 s.
    300
      
    $a 20100064
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256106 $1 011 $a 0003-2654 $e 1364-5528 $1 200 1 $a Analyst $v Roč. 135, č. 7 (2010), s. 1636-1644 $1 210 $c Royal Society of Chemistry
    610
    0-
    $a electromigration techniques
    610
    0-
    $a gas chromatography
    610
    0-
    $a MALDI
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0102570 $a Horká $b Marie $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018195 $a Horký $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0250611 $a Kubesová $b Anna $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0035441 $a Mazanec $b Karel $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0221269 $a Matoušková $b H. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102619 $a Šlais $b Karel $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.