Počet záznamů: 1  

Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables

  1. SYS0338947
    LBL
      
    01212^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103193111.5
    014
      
    $a 000272752800026 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.foodcont.2009.07.017 $2 DOI
    100
      
    $a 20100219d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
    215
      
    $a 6 s.
    300
      
    $a TK-X-1607/06 NSFB
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252990 $1 011 $a 0956-7135 $e 1873-7129 $1 200 1 $a Food Control $v Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a antioxidant activity
    610
    0-
    $a polyphenols
    610
    0-
    $a vegetables
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103792 $a Číž $b Milan $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103793 $a Čížová $b Hana $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0231384 $a Denev $b P. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259991 $a Kratchanova $b M. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259992 $a Slavov $b A. $y BG $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103879 $a Lojek $b Antonín $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.