Počet záznamů: 1
Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables
SYS 0338947 LBL 01212^^^^^2200349^^^450 005 20240103193111.5 014 $a 000272752800026 $2 WOS 017 $a 10.1016/j.foodcont.2009.07.017 $2 DOI 100 $a 20100219d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a GB 200 1-
$a Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables 215 $a 6 s. 300 $a TK-X-1607/06 NSFB 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252990 $1 011 $a 0956-7135 $e 1873-7129 $1 200 1 $a Food Control $v Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523 $1 210 $c Elsevier 610 0-
$a antioxidant activity 610 0-
$a polyphenols 610 0-
$a vegetables 700 -1
$3 cav_un_auth*0103792 $a Číž $b Milan $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0103793 $a Čížová $b Hana $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0231384 $a Denev $b P. $y BG $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0259991 $a Kratchanova $b M. $y BG $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0259992 $a Slavov $b A. $y BG $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0103879 $a Lojek $b Antonín $i Oddělení patofyziologie volných radikálů $j Department of Free Radical Pathophysiology $l DFRP $p BFU-R $w Department of Biophysics of Immune System $4 070 $T Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1