Počet záznamů: 1  

Parametric Study of Hybrid Argon-Water Stabilized Electric Arc under Subsonic and Supersonic Regimes

  1. SYS0334892
    LBL
      
    03181^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103192639.3
    014
      
    $a 77952574818 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000277865400006 $2 WOS
    100
      
    $a 20100106d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Parametric Study of Hybrid Argon-Water Stabilized Electric Arc under Subsonic and Supersonic Regimes
    215
      
    $a 15 s.
    300
      
    $a DOI nezjištěno
    300
      
    $a GACR202/06/0898
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253142 $1 011 $a 1093-3611 $1 200 1 $a High Temperature Materials and Processes $v Roč. 14, č. 1 (2010), s. 63-76
    541
    1-
    $a Parametrická studie oblouku ve směsi argonu a vodních par s hybridní stabilizací při subsonických a supersonických režimech proudění $z cze
    610
    0-
    $a argon mass flow rate
    610
    0-
    $a divergence of radiation flux
    610
    0-
    $a partial characteristics
    610
    0-
    $a reabsorption
    610
    0-
    $a shock diamonds
    610
    0-
    $a water plasma torch
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101381 $a Jeništa $b Jiří $i Plazmochemické technologie $j Plasma Chemical Technologies $k PCHT $l PCT $p UFP-V $w Plasma Chemical Technologies $4 070 $T Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101376 $a Hrabovský $b Milan $i Plazmochemické technologie $j Plasma Chemical Technologies $k PCHT $l PCT $p UFP-V $w Plasma Chemical Technologies $4 070 $T Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0082221 $a Nishiyama $b H. $y JP $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0242020 $a Takana $b H. $y JP $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017357 $a Bartlová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017358 $a Aubrecht $b V. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.