Počet záznamů: 1  

Die Böhmische Küche

  1. SYS0334025
    LBL
      
    03199^^^^^2200337^^^450
    005
      
    20240103192545.2
    100
      
    $a 20100224d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a ger
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Die Böhmische Küche
    215
      
    $a 31 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0334024 $1 010 $a 978-3-486-59233-7 $1 200 1 $a Esskultur und kulturelle Identität. Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa $v S. 107-138 $1 210 $a München $c Oldenbourg Wissenschaftsverlag $d 2010 $1 225 $a Schriften des Bundesinstituts für Kultur und Geschichte der Deutschen im östlichen Europa $v bd. 40 $1 702 1 $a Kalinke $b Heinke M. $4 340 $1 702 1 $a Roth $b K. $4 340 $1 702 1 $a Weger $b T. $4 340
    541
    1-
    $a The Czech Cuisine $z eng
    610
    0-
    $a Czech cuisine
    610
    0-
    $a Magdalena Dobromila Rettigová
    610
    0-
    $a cookery books
    610
    0-
    $a travel books
    610
    0-
    $a Czech female cooks
    610
    0-
    $a tourism
    610
    0-
    $a 19th century – 20th century
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0257205 $4 070 $a Fendl $b E. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0107995 $a Nosková $b Jana $p UEF-S $i Pracoviště Brno $j Department in Brno $w Department of Memory Studies $T Etnologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.