Počet záznamů: 1  

Phenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities

  1. SYS0322094
    LBL
      
    03045^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103191407.1
    014
      
    $a 000251535800003 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.foodchem.2007.07.003 $2 DOI
    100
      
    $a 20090303d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Phenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a Výzkumný záměr MSM6198959216
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 107, č. 1 (2008), s. 19-25 $1 210 $c Elsevier
    541
    1-
    $a Obsah fenolických kyselin v brukvi (Brassica oleraceae L. var. acephala) extracts and their antioxidant and antibacterial activities $z cze
    610
    0-
    $a Black cabbage
    610
    0-
    $a Kale
    610
    0-
    $a Brassica oleraceae var. acephala
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0078267 $a Ayaz $b F. A. $y TR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0228179 $a Hayirlioglu-Ayaz $b S. $y TR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0248289 $a Karaoglu $b S.A. $y TR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0228180 $a Grúz $b Jiří $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0048331 $a Valentová $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0039642 $a Ulrichová $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105002 $a Strnad $b Miroslav $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.