Počet záznamů: 1  

Design of Well-Defined TiO2 for Photocatalysis

  1. SYS0312303
    LBL
      
    02464^^^^^2200373^^^450
    005
      
    20240103190421.0
    100
      
    $a 20080930d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Design of Well-Defined TiO2 for Photocatalysis
    215
      
    $a 1 s.
    300
      
    $a Byl připraven nanoporézní TiO2 s uniformní velikostí pórů v rozmezí 2 až 30nm pomocí a) kalcinace, b) kombinované superkritické fluidní extrakce (využívající CO2) a extrakce pokritickou H2O a podkritickým CH3OH a c)obou zmíněných přístupů. Připravený práškový materiál byl charakterizovaán pomocí technik: fyzikální adsorpce dusíku při 77K, helové pyknometrie, vysokotlaké rtu´tové porozimetrie, XRD, TEM a organické elementární analýzy.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0312296 $1 010 $a 978-80-7329-190-7 $1 200 1 $a Book of Abstracts $v S. 6 $1 210 $a Ostrava $c Repronis $d 2008 $1 702 1 $a Holešová $b S. $4 340 $1 702 1 $a Martynková $b G.S. $4 340
    541
    1-
    $a Příprava TiO2 pro fotokatalytické aplikace $z cze
    610
    0-
    $a sol-gel
    610
    0-
    $a TiO2 powder
    610
    0-
    $a extraction
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0204591 $a Matějová $b Lenka $p UCHP-M $w SuperCritical Technologies Group $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104438 $a Cajthaml $b Tomáš $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Biotechnology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017546 $a Matěj $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0086410 $a Strýhal $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104419 $a Benada $b Oldřich $p MBU-M $w Laboratory of Molecular Structure Characterization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.