Počet záznamů: 1  

Natural toxic compounds of foods: Formation and change during food processing and storage

  1. SYS0141319
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20200403114717.3
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Food Intolerance-Inducing Compounds
    210
      
    $c CRC Press $d 1995
    225
    1-
    $i 0-8493-4623-1
    463
    -1
    $1 200 1 $a Natural toxic compounds of foods: Formation and change during food processing and storage $v s. 3-13
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0047545 $a Rauch $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104334 $a Rauchová $b Hana $p FGU-C $w Laboratory of Experimental Hypertension $4 070 $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i.
    702
    -1
    $3 cav_un_auth*0066367 $a Davídek $b J. $y CZ $4 340

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.