Počet záznamů: 1  

Relations between rheological and textural characteristics in different oil content

  1. SYS0098351
    LBL
      
    02128^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103185613.5
    100
      
    $a 20080215d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a SE
    200
    1-
    $a Relations between rheological and textural characteristics in different oil content
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0098350 $1 200 1 $a Oils, fats and lipids: from science to applications $v S. 276 $1 210 $a Gothenburg $c Convenion center $d 2007
    541
    1-
    $a Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje $z cze
    610
    0-
    $a mayonnaises
    610
    0-
    $a textural characteristics
    610
    0-
    $a flow curves
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022428 $a Šedivá $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0092665 $a Míková $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017542 $a Valentová $b H. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.