Počet záznamů: 1
Relations between rheological and textural characteristics in different oil content
SYS 0098351 LBL 02128^^^^^2200325^^^450 005 20240103185613.5 100 $a 20080215d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a SE 200 1-
$a Relations between rheological and textural characteristics in different oil content 215 $a 1 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0098350 $1 200 1 $a Oils, fats and lipids: from science to applications $v S. 276 $1 210 $a Gothenburg $c Convenion center $d 2007 541 1-
$a Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje $z cze 610 0-
$a mayonnaises 610 0-
$a textural characteristics 610 0-
$a flow curves 700 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0022428 $a Šedivá $b A. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0092665 $a Míková $b K. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0017542 $a Valentová $b H. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1