Počet záznamů: 1
Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
SYS 0091616 LBL $$$$$nam$$22$$$$$$$$450$ 005 20240103184935.1 100 $a 20070102d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a AU 200 1-
$a Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery. $f aut. Pavel Izák, K. Schwarz, W. Ruth, H. Bahl, U. Kragl 215 $a 14 KB s. 300 $a 7 pp. full text on CD-ROM 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0091615 $1 010 $a 978-0-7334-2561-5 $1 200 1 $a Conference Paper $v s. 1 $1 210 $a - $c University of New South Wales $d 2007 541 1-
$a Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace. $z cze 610 0-
$a pervaporation 610 0-
$a fermentation broth 610 0-
$a ionic liquid 700 -1
$3 cav_un_auth*0103275 $a Izák $b Pavel $p UCHP-M $w Department of Membrane Separation Processes $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0233958 $a Schwarz $b K. $y DE $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0233850 $a Ruth $b W. $y DE $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0233959 $a Bahl $b H. $y DE $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0225215 $a Kragl $b U. $y DE $4 070
Počet záznamů: 1