Počet záznamů: 1  

Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.

  1. SYS0091616
    LBL
      
    $$$$$nam$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240103184935.1
    100
      
    $a 20070102d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a AU
    200
    1-
    $a Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery. $f aut. Pavel Izák, K. Schwarz, W. Ruth, H. Bahl, U. Kragl
    215
      
    $a 14 KB s.
    300
      
    $a 7 pp. full text on CD-ROM
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0091615 $1 010 $a 978-0-7334-2561-5 $1 200 1 $a Conference Paper $v s. 1 $1 210 $a - $c University of New South Wales $d 2007
    541
    1-
    $a Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace. $z cze
    610
    0-
    $a pervaporation
    610
    0-
    $a fermentation broth
    610
    0-
    $a ionic liquid
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103275 $a Izák $b Pavel $p UCHP-M $w Department of Membrane Separation Processes $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233958 $a Schwarz $b K. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233850 $a Ruth $b W. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233959 $a Bahl $b H. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0225215 $a Kragl $b U. $y DE $4 070

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.