Počet záznamů: 1  

Reológia potravinárskych hydrokoloidov

  1. SYS0027907
    LBL
      
    02442^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103181418.1
    100
      
    $a 20060413d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a slo $d ger $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Reológia potravinárskych hydrokoloidov
    215
      
    $a 17 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0293713 $1 011 $a 0231-9950 $1 200 1 $a Bulletin potravinárského výskumu $v Roč. 44, 1-2 (2005), s. 83-99
    541
    1-
    $a Rheology of food hydrocolloids $z eng
    541
    1-
    $a Reologie potravinářských hydrokoloidů $z cze
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a hydrocolloids
    610
    0-
    $a xanthan
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0054122 $a Hojerová $b J. $y SK $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0203863 $a Zsemlye $b R. $y SK $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.