Počet záznamů: 1  

Antimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine

  1. 1.
    Kupcová, K., Štefanová, I., Plavcová, Z., Hošek, J., Hrouzek, P., Kubec, R. Antimicrobial, Cytotoxic, Anti-Inflammatory, and Antioxidant Activity of Culinary Processed Shiitake Medicinal Mushroom (Lentinus edodes, Agaricomycetes) and Its Major Sulfur Sensory-Active Compound-Lenthionine. International Journal of Medicinal Mushrooms. 2018, 20(2), 165-175. ISSN 1521-9437. E-ISSN 1940-4344. Dostupné z: doi: 10.1615/IntJMedMushrooms.2018025455
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.