Počet záznamů: 1  

Structure, dynamics, and functional properties of hybrid alginate-pectin gels dually crosslinked by Ca2+ and Zn2+ ions designed as a delivery device for self-emulsifying systems for lipophilic phytotherapeutics

  1. 1.
    URBANOVÁ, Martina, MACKŮ, Jan, KUBOVÁ, K., VYSLOUZIL, J., MUSELÍK, J., ŠLOUF, Miroslav, ŠEDĚNKOVÁ, Ivana, KOČKOVÁ, Olga, JANISOVA, Larisa, MASEK, J., MAŠKOVÁ, E., NOVOBILSKÝ, A., PARENICOVA, M., KONEFAL, Rafal, CZERNEK, Jiří, VETCHY, D., PAVELKOVÁ, M., BRUS, Jiří. Structure, dynamics, and functional properties of hybrid alginate-pectin gels dually crosslinked by Ca2+ and Zn2+ ions designed as a delivery device for self-emulsifying systems for lipophilic phytotherapeutics. Food Hydrocolloids. 2024, 150(May), 109693. ISSN 0268-005X. E-ISSN 1873-7137. Dostupné z: doi: 10.1016/j.foodhyd.2023.109693.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.