Počet záznamů: 1  

Fragment of the aspartyl-tRNA synthetase applicable as a shared classification and phylogenetic marker in particular representatives of the order Lactobacillales

  1. SYS0503657
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240118163810.3
    014
      
    $a 85051864456 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 30094534 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000455916000014 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s12223-018-0638-8 $2 DOI
    100
      
    $a 20190328d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Fragment of the aspartyl-tRNA synthetase applicable as a shared classification and phylogenetic marker in particular representatives of the order Lactobacillales
    215
      
    $a 8 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256622 $1 011 $a 0015-5632 $e 1874-9356 $1 200 1 $a Folia Microbiologica $v Roč. 64, č. 1 (2019), s. 113-120 $1 210 $c Springer
    610
      
    $a Lactobacillales
    610
      
    $a Lactid-acid bacteria
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0366815 $a Mekadim $b Chahrazed $p UZFG-Y $i Laboratoř anaerobní mikrobiologie $j Laboratory of Anaerobic Microbiology $k LAM $w Biodiversity and Evolution Team $T Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0253336 $a Killer $b Jiří $p UZFG-Y $i Laboratoř anaerobní mikrobiologie $j Laboratory of Anaerobic Microbiology $k LAM $w Biodiversity and Evolution Team $y CZ $T Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0299984 $a Pechar $b R. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105618 $a Mrázek $b Jakub $p UZFG-Y $i Laboratoř anaerobní mikrobiologie $j Laboratory of Anaerobic Microbiology $k LAM $w Biodiversity and Evolution Team $T Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $u https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=53700017215
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.