Počet záznamů: 1  

Gibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato

  1. 1.
    SYSNO0463759
    NázevGibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato
    Tvůrce(i) Martin-Rodriguez, J.A. (ES)
    Huertas, R. (ES)
    Ho-Plagaro, T. (ES)
    Ocampo, J.A. (ES)
    Turečková, Veronika (UEB-Q) RID, ORCID
    Tarkowská, Danuše (UEB-Q) RID, ORCID
    Ludwig-Mueller, J. (DE)
    Garcia-Garrido, J.M. (ES)
    Korespondující/seniorGarcia-Garrido, J.M. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Frontiers in Plant Science. Roč. 7, AUG 23 (2016), s. 1273. - : Frontiers Research Foundation
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA14-34792S GA ČR - Grantová agentura ČR
    LO1204 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEB-Q - RVO:61389030
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova arbuscular mycorrhiza * plant hormones * gibberellins
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0262843
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Martin-Rodriguez_FRONTIERS IN PLANT SCIENCE_1273.pdf04.2 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.