Počet záznamů: 1  

The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples

  1. 1.
    SYSNO0461667
    NázevThe antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples
    Tvůrce(i) Franková, A. (CZ)
    Šmíd, J. (CZ)
    Bernardos, A. (CZ)
    Finkousová, A. (CZ)
    Maršík, Petr (UEB-Q) RID, ORCID
    Novotný, D. (CZ)
    Legarová, V. (CZ)
    Půlkrábek, J. (CZ)
    Klouček, P. (CZ)
    Korespondující/seniorKlouček, P. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Food Control. Roč. 68, OCT (2016), s. 62-68. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LD13013 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEB-Q - RVO:61389030
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova Essential oil vapor phase * Antifungal * Warm air flow
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0261261
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Frankova_FOOD CONTROL_62.pdf0372.8 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.