Počet záznamů: 1
The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples
- 1.
SYSNO 0461667 Název The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples Tvůrce(i) Franková, A. (CZ)
Šmíd, J. (CZ)
Bernardos, A. (CZ)
Finkousová, A. (CZ)
Maršík, Petr (UEB-Q) RID, ORCID
Novotný, D. (CZ)
Legarová, V. (CZ)
Půlkrábek, J. (CZ)
Klouček, P. (CZ)Korespondující/senior Klouček, P. - Korespondující autor Zdroj.dok. Food Control. Roč. 68, OCT (2016), s. 62-68. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LD13013 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UEB-Q - RVO:61389030 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova Essential oil vapor phase * Antifungal * Warm air flow Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0261261 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2016_Frankova_FOOD CONTROL_62.pdf 0 372.8 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1