Počet záznamů: 1  

Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria

  1. 1.
    SYSNO0395455
    NázevGrowth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria
    Tvůrce(i) Pastorková, E. (CZ)
    Žáková, T. (CZ)
    Landa, Přemysl (UEB-Q) RID, ORCID
    Nováková, J. (CZ)
    Vadlejch, J. (CZ)
    Kokoška, L. (CZ)
    Zdroj.dok. International Journal of Food Microbiology. Roč. 161, č. 3 (2013), s. 209-213. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LD11005 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Phenolic compound * Antimicrobial activity * Wine spoilage microorganism
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0223479
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2013_Pastorkova_INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY_209.pdf0184.5 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.