Počet záznamů: 1
Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria
- 1.0395455 - ÚEB 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Pastorková, E. - Žáková, T. - Landa, Přemysl - Nováková, J. - Vadlejch, J. - Kokoška, L.
Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria.
International Journal of Food Microbiology. Roč. 161, č. 3 (2013), s. 209-213. ISSN 0168-1605. E-ISSN 1879-3460
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Phenolic compound * Antimicrobial activity * Wine spoilage microorganism
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 3.155, rok: 2013
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0223479Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2013_Pastorkova_INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY_209.pdf 0 184.5 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1